Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

In Vorm is Ella Vandenbussche en Lena Vandenbussche.
De producten die u via de webwinkel kan aanschaffen, werden gemaakt door een van beiden of door beiden samen.
De Algemene Voorwaarden die hieronder beschreven staan, gelden voor alle producten in de webwinkel.

Algemene gegevens

In Vorm
Ella Vandenbussche
Toekomststraat 98, 9040 Gent (Sint-Amandsberg)
Ondernemingsnummer: 0723.436.787
info@in-vorm.org

Verzenden

De bestelde goederen worden ten laatste drie werkdagen na het ontvangen van de betaling afgeleverd bij Bpost. Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de klant en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Wanneer het bestelde product klaar is voor verzending, verstuurt In Vorm aan de klant een bevestigingsmail van de verzending (of de beschikbaarheid) van zijn bestelling.

Tarieven

Voor verzending rekenen wij de gangbare tarieven van Bpost. Indien u meerdere producten tegelijkertijd wenst te bestellen, neemt u best vooraf contact met ons op. We bekijken dan wat voor u de correcte verzendingskost is. Bestelling gebeurt in dat geval buiten de webshop om.

Ophalen

Aankopen kunnen ook altijd op afspraak bij ons opgehaald worden. In dat geval gelden uiteraard geen verzendingskosten. Ophalen kan enkel na afspraak via info@in-vorm.org.

Ontvangst van de bestelling

Bij ontvangst van de bestelling dient de klant de conformiteit van de ontvangen producten te verifiƫren. Elke anomalie met betrekking tot de levering (beschadigde verpakking, ontbrekende producten, producten niet conform de bestelling, enz..) moeten gemeld worden binnen een termijn van 14 dagen na de ontvangst van de producten via info@in-vorm.org.

Terugzending

De klant dient de kosten voor de verzending van het product te dragen.
Het is ook mogelijk een niet-conform product terug te bezorgen op het adres van In Vorm, Toekomststraat 98, 9040 Gent (Sint-Amandsberg). Dit kan enkel na afspraak via info@in-vorm.org.

Terugbetaling

In Vorm zal het product of de producten enkel terugbetalen op voorwaarde dat ze in de originele verpakking teruggezonden worden naar het adres van In Vorm, Toekomststraat 98, 9040 Gent (Sint-Amandsberg).

De terugbetaling, met inbegrip van de verzendingskosten, zal gebeuren met dezelfde betalingsmiddelen die voor de betaling van de bestelling werden gebruikt. Terugbetaling gebeurt binnen de 14 kalenderdagen nadat we het product hebben ontvangen.